Familieopstelling

Een familieopstelling maakt visueel wat zich als patroon of dynamiek manifesteert in jouw leven. We kijken er met systemische ogen naar. Alles wat zich binnen het systeem bevindt is belangrijk. In veel gevallen is zelfs dat wat zich buiten jouw systeem bevindt ook veel zeggend. Zijn er personen of gebeurtenissen die buitengesloten worden? Dit heeft effect op jouw familiesysteem in het heden, verleden en toekomst. Je bent onlosmakelijk met jouw familiesysteem verbonden. Tijdens een familieopstelling wordt dit zichtbaar gemaakt. In een systeem zitten een drietal wetmatigheden. Wil jij hier meer over weten? Lees er hier meer over. 

Waarom een opstelling?

– Loop jij vaak tegen dezelfde dingen aan in je leven?
– Ervaar jij het leven als zwaar?
– Voel jij bijvoorbeeld veel woede, boosheid of verdriet maar weet jij niet waarom?
– Vraag jij je af of je op de juiste plek staat in jou familiesysteem?
– wil jij Inzicht krijgen in patronen?

Wil jij graag een afspraak inplannen, of meer informatie over een familieopstelling?

Individuele opstellingen

Tijdens een één op één sessie maken we bij een opstelling gebruik van poppetjes, blokjes, vloerankers en alles wat binnen hand bereik is om te zorgen dat zichtbaar wordt wat zich afspeelt in jouw leven.  
We kunnen wanneer dit je voorkeur heeft, of jij niet in staat bent om naar mij toe te komen dit ook online doen. De ervaring heeft geleerd dat dit net zo mooi werkt.

Groepsopstellingen

Vraagsteller:

Als vraagsteller breng jij de vraag in tijdens deze familieopstelling. Van te voren vraag ik wat is het dat je inzichtelijk wilt maken tijdens een opstelling? Waar loop je op dit moment tegenaan? 

Representant:

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met een opstelling?  Tijdens deze groepsopstellingen maken we gebruik van representanten. Als representant neem je deel aan de opstelling van een ander. Maar ook als representant in een opstelling van een ander kan jij inzichten halen voor jezelf.
Zo kan jij op een laagdrempelige manier kennismaken met opstellingswerk. 

Tarieven

Groeps-
opstelling

Duur: 3 uur
Representanten tarief.
Ook te boeken op locatie

€40

per persoon per representant

Groeps-
opstelling

Duur: 3 uur
Vraagsteller
Ook te boeken op locatie

€80

per persoon, per vraagsteller

Individuele
opstelling

Sessieduur: tussen 60 en 90 minuten

€75

per sessie