COVID

Mocht je een paar dagen of uren voor de afspraak Corona gerelateerde klachten krijgen, of ben je in aanraking geweest met iemand die besmet is met het COVID virus dan wil ik je vragen om contact op te nemen zodat we de afspraak kunnen verzetten. In dit geval kan dit kosteloos.

Wanneer wordt een afspraak geannuleerd of verzet?

Uiteraard neem ik de nodige maatregelen om zo hygiënisch mogelijk te werken en laat ik de afspraak alleen door gaan als ik me de laatste 24 uur volledig fit heb gevoeld en ik niet in aanraking ben geweest met mensen met klachten. Om besmetting tot een minimum te beperken en ook mijn eigen gezondheid te waarborgen, verwacht ik van jou hetzelfde. 

Gezondheidsvragen

Hieronder lees je acht vragen die je jezelf dient te stellen voorafgaand aan een afspraak. Ik zal je deze vragen ook nog van tevoren persoonlijk stellen. Wanneer je op één van de volgende vragen JA antwoordt, dan dien je de afspraak in de praktijk te annuleren. Dit kan dus ook een uur van te voren zijn, kosteloos.Gedurende deze periode dat de corona maatregelen gelden, zullen er bij annulering wegens onderstaande redenen geen kosten in rekening worden gebracht.Voor iedere afspraak wordt je geacht jezelf de volgende vragen te stellen. Als je één van de vragen met JA beantwoord, wil ik je vragen de afspraak te annuleren of verzetten.

Heb je op dit moment één of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: Je kan geen afspraak maken als jijzelf (of een huisgenoot) één van onderstaande klachten heeft:
(Neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging of koorts, kortademigheid, als je jezelf ziek voelt.
Bij hoofdpijn, branderige ogen, moeheid, diarree of andere klachten, ook gewoon wachten tot je weer fit bent.
Bij twijfel gewoon even contact opnemen,

Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 10 dagen corona vastgesteld? 
Heb je de afgelopen 24 uur klachten (covid-19 symptomen) gehad?
Heb je huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of bovenstaande klachten? 
Heb je in de afgelopen 14 dagen contact gehad met iemand waarbij corona is vastgesteld?
Ben je in thuisisolatie?
Je voelt je niet gezond en hebt aanvullende klachten?

Extra maatregelen:

  • Ik plan meer tijd tussen de behandelingen om aan strengere hygiëne eisen te kunnen voldoen.
  • Al het materiaal dat ik gebruik wordt gereinigd voor de volgende cliënt binnenkomt.
  • Deurklinken, armleuningen en andere “contactpunten” worden tussendoor extra gereinigd.