Body Mind Release

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release (BMR) over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Jouw ballast

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Niet alleen onze ballast heeft een enorm belastend effect op ons leven. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

Jouw ballast in kaart gebracht

Binnen de BMR is de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten. Zelf ballast leren loslaten en terughalen
 positieve gevoelens Vervolgens leer ik jou hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.  Breed inzetbaar en effectief Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt worden door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Mensen kunnen verschillende fysieke (Body) en mentale (Mind) klachten ervaren. Uniek, Body Mind Release heeft de beperkende gevoelens en overtuigingen in kaart gebracht, waardoor we deze gericht kunnen aanpakken. Hierdoor is deze methode breed inzetbaar.

Benieuwd of Body Mind Release therapie wat voor je kan betekenen, maar wil je me eerst beter leren kennen?
Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te zien of wij een klik hebben, voordat je een behandeling ondergaat.

Body Mind Release Pluspakket

Ook bied ik een Body Mind Release Pluspakket aan. Dit houdt in dat je het volledige BMR traject volgt en daarnaast  maak je gebruik van alle methodieken die ik je te bieden heb. 

Waar de sessies normaal gesproken ongeveer 45 tot 60 minuten, nu duren ze 90 minuten. We gaan samen aan de slag met de BMR en inventariseren wat jij prettig vindt en nodig hebt.

Body Mind Release therapie kan uitkomst bieden bij:

– Stress, spanning en onrust gevoelens
– Negatief denken en piekeren
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Veel fysieke en psychische klachten
– Angsten

– Verslavingsgedrag
– Traumaverwerking
– Gevoel vast te zitten
– Somberheid
– Paniekaanvallen

– Vermoeidheid
– Afhankelijkheidsgevoelens
– Burn-out

Met Body Mind Release pakken we de innerlijke oorzaak van levensklachten aan. Jij gaat in een traject van 7-9 weken zelfstandig aan de slag.

Heb je een indicatie voor een psychose of schizofrenie? Dan kun je helaas geen BMR traject volgen.

Tarieven

Intake BMR

Body Mind Release

Sessieduur: 60 minuten
1 losse sessie als
vervolg op het traject

€80

per sessie
BMR sessie

Body Mind Release

Sessieduur: 60 minuten
traject van 7 sessies
en 1
follow-up Na 1,5 maand plannen we onze follow-up sessie, je kunt het zien als een evaluatie. Hoe gaat het nu met je? Waar zit je nog mee? Waar kan ik je nog bij helpen? In deze sessie geef ik jou tools mee zodat jij jezelf kan blijven begeleiden.

€600

per traject
BMR Sessie

Body Mind Release pluspakket

Sessieduur: 90 minuten
traject van 7 sessies
en 1
follow-up Na 1,5 maand plannen we onze follow-up sessie, je kunt het zien als een evaluatie. Hoe gaat het nu met je? Waar zit je nog mee? Waar kan ik je nog bij helpen? In deze sessie geef ik jou tools mee zodat jij jezelf kan blijven begeleiden.
icm alle andere behandelingen

€800

per traject