Ademsessie

“De kracht van bewust ademhalen”

Actief ademen om uit je ratio te komen en diep in je gevoel te duiken

Wat is een ademsessie

Onze ademhaling is iets bijzonders, het houdt ons in leven en toch denken we er helemaal niet over na, het gebeurt gewoon. Maar wat als je nu eens heel bewust bezig gaat zijn met je ademhaling?

 

Dat kan in een ademsessie. We gaan dan een tijd heel bewust ademen. Om te beginnen eerst met een gebonden ademhaling. Gebonden ademhaling, wat is dat zal je je afvragen? Je ademt in door je mond en vervolgens meteen uit met een zucht, daarna meteen weer in en ga zo maar door. Normaal gesproken willen we dat er een balans is tussen de in en uit ademing, nu gaan we deze balans juist verstoren, maar op een goede manier. We gaan heel veel lucht in ons zenuwstelsel brengen. Nadat we dit een tijdje hebben gedaan gaan we in rust. Je haalt adem wanneer je dat wilt/voelt. Tijdens dit proces word je begeleidt door mij, ik praat je erdoor heen, ik geef je aanwijzingen en raak je soms even aan (handen, buik, voeten) om je bewust te laten worden. 

 

Door heel bewust met je ademhaling bezig te zijn keer je steeds dieper in jezelf. Er kan wat loskomen en daardoor kan je ook loslaten. Je luistert naar je intuïtie, je geest wordt helder en naderhand voel je je energiek.

 

Een ademsessie is een tool die je in kunt zetten. Je bewust worden, ontspannen, heling, je blijven ontwikkelen.

Benieuwd of een ademsessie  bij je past, heb je vragen of kan ik wat voor je betekenen?

Duur

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. We plannen 90 minuten in zodat je in alle rust aan de sessie kan deelnemen. Dit is voor zowel de groepsactiviteit als de individuele sessie. Na afloop drinken we nog even iets en mag je je ervaring delen.

Wat neem je zelf mee?

– Dekentje
– Laken
– Eventueel warme sokken

Tarieven

Ademsessie
(groepssessie)


Volledige sessie: 90 minuten
Behandelingsduur: 60 minuten

€15

per persoon (minimaal 3 personen)

Ademsessie

Volledige sessie: 90 minuten
Behandelingsduur: 60 minuten

€60

per sessie