Familieopstellingen

Jij als mens bent onderdeel van een netwerk, ook wel een ‘systeem’ genoemd. Zowel bewust als onbewust hebben mensen uit jouw systeem invloed op jouw als mens. In een familieopstelling wordt deze verborgen dynamiek zichtbaar gemaakt. 

Groepsopstellingen

Wat zijn opstellingen?

Familie en organisatieopstellingen zijn een effectieve methode om inzicht te krijgen in dat wat er zich bewust en onbewust afspeelt in jouw leven. Een opstelling kan een patroon blootleggen waar jij mee te maken hebt. Dit kan zowel op persoonlijk vlak als in het professionele leven.

Tijdens een groepsopstelling wordt er gebruik gemaakt van representanten. Deelnemers worden dan opgesteld als bv jouw vader, moeder, broer, kind, oma, opa, overleden kind, miskraam, abortus, trauma, misbruik en ga zo maar door.

Ben jij benieuwd geworden wat een groepsopstelling  voor je kan doen, heb je vragen?

Individuele opstellingen

Tijdens een één op één sessie maken we bij een opstelling gebruik van poppetjes, blokjes, vloerankers en alles wat binnen hand bereik is om te zorgen dat zichtbaar wordt wat zich afspeelt in jouw leven.  
We kunnen wanneer dit je voorkeur heeft, of jij niet in staat bent om naar mij toe te komen dit ook online doen. De ervaring heeft geleerd dat dit net zo mooi werkt.

Wil jij graag een afspraak inplannen, of meer informatie over een familieopstelling?

Workshop familie opstelling

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met een opstelling? Tijdens deze workshop gaan we 2 mini opstellingen doen. Een klein stukje theorie om inzichtelijk te maken wat er speelt. Voordat we beginnen gaan we eerst samen een ontspanningsoefening doen om te zorgen dat we uit ons hoofd gaan en in ons lichaam. Spreekt jou dit aan?  Neem dan contact met mij op.

Tarieven

Workshop

Duur: 3 uur
Kleinschalige kennismaking. Ook te boeken op locatie

€35

per persoon, per workshop

Individuele
opstelling

Sessieduur: tussen 60 en 90 minuten
Ook online te boeken

€60

per sessie

Groeps-
opstelling

Sessieduur: 120 minuten
4 personen, 4 avonden

€300

per sessie