Ademcirkel

“De kracht van bewust ademhalen”

Actief ademen om uit je ratio te komen en diep in je gevoel te duiken

Wat is een ademcirkel

Onze ademhaling is iets bijzonders, het houdt ons in leven en toch denken we er helemaal niet over na, het gebeurt gewoon. Maar wat als je nu eens heel bewust bezig gaat zijn met je ademhaling?

Dat kan tijdens ademcirkel.  Om te beginnen eerst met een gebonden ademhaling. Gebonden ademhaling, wat is dat zal je je afvragen? Je ademt in door je mond en vervolgens meteen uit met een zucht, daarna meteen weer in en ga zo maar door. Normaal gesproken willen we dat er een balans is tussen de in en uit ademing, nu gaan we deze balans juist verstoren, maar op een goede manier. We gaan heel veel lucht in ons zenuwstelsel brengen. Nadat we dit een tijdje hebben gedaan gaan we in rust. Je haalt adem wanneer je dat wilt/voelt. Tijdens dit proces word je begeleidt door mij, ik praat je erdoor heen, ik geef je aanwijzingen en raak je soms even aan (handen, buik, voeten) om je bewust te laten worden. 

Door heel bewust met je ademhaling bezig te zijn keer je steeds dieper in jezelf. Er kan wat loskomen en daardoor kan je ook loslaten. Je luistert naar je intuïtie, je geest wordt helder en naderhand voel je je energiek.

Een ademcirkel is een tool die je in kunt zetten. Je bewust worden, ontspannen, heling, je blijven ontwikkelen.

Benieuwd naar een ademcirkel? Kijk hier voor de meest actuele data.
Heb je vragen? 

Duur

Een ademcirkel duurt ongeveer 60 minuten, voordat we beginnen leg ik rustig uit wat we gaan doen en is er ruimte voor vragen. We plannen 120 minuten in zodat je in alle rust aan de cirkel kan deelnemen. Dit is voor zowel een groepsactiviteit als een individuele sessie. Na afloop drinken we nog even iets en mag je je ervaring delen.

Tarieven

Ademcirkel


Volledige sessie: 120 minuten
Behandelingsduur: 60 minuten

€25

per persoon (maximaal 4 personen)

Ademcirkel

Volledige sessie: 120 minuten
Behandelingsduur: 60 minuten

€75

per sessie