Access Bars

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen, om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?

Access Bars zorgt onder meer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

Wat zijn Access Bars

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaad je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier van stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. Als ik de vergelijking maak met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd.

De behandeling

De behandeling zelf duurt een uur, maar we plannen 1,5 uur in

Je ligt op een behandeltafel met je schoenen uit en je bril en horloge af. Het gaat erom dat je tijdens de behandeling ontspannen wordt, dit is ook de sfeer die gecreëerd wordt. Tijdens de behandeling wordt er geen muziek afgespeeld, dit beïnvloedt namelijk de werking van de bars.

Ik raak de 32 vastgestelde punten aan op je hoofd in verschillende handposities. Terwijl ik dit doe lig jij ontspannen op de behandeltafel en hoef je niets te doen, hoe lekker is dat?

Het meest effectief is een sessie wanneer je deze zonder verwachtingen ondergaat. Na de sessie mag jij onder het genot van een heerlijk kopje thee vertellen wat je ervaren hebt.

Benieuwd of een Access Bars behandeling bij je past, heb je vragen of kan ik wat voor je betekenen?

Duur

De behandeling duurt maximaal 60 minuten. Een Bars behandeling kan enkele weken door werken. Als je alleen verlichting wilt is één behandeling voldoende. Mensen die de meeste baat hebben bij een Access Bars sessie, zijn de mensen die dit vaker ondergaan.
Een Access Bars behandeling is een cadeau aan jezelf. Eén keer per maand of iedere zes weken is niet ongebruikelijk.

Waar kan een Access Bars behandeling bij helpen?

– Stress/ burn-out
– Slaapproblemen/ vermoeidheid
– Overprikkeling
– Piekeren/ Angst

– Concentratieproblemen
– Laag zelfbeeld/ onzekerheid
– Lichamelijke pijn en ongemakken
– Geen rust en vrede ervaren

– Moeite met ontvangen en/of geven
– Communicatieproblemen
– Neerslachtigheid
– Wanhoop/ Verslaving

Tarieven

AccessBars access bars

Access Bars

Volledige sessie: 90 minuten
Behandelingsduur: 60 minuten

€75

per sessie
AccessBars access bars

Access Bars

Geschikt voor kinderen tot 12 jaar

Korte sessie: 45 minuten
Behandelingsduur: 30 minuten

€40

per sessie